×

Warning

JFolder: :files: Path is not a folder. Path: [ROOT]/images/BLOG_JMG_SABAH_2020/GOTONG_ROYONG_PERTAMA_2020
×

Notice

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/BLOG_JMG_SABAH_2020/GOTONG_ROYONG_PERTAMA_2020

GOTONG-ROYONG PERTAMA JMG SABAH BAGI TAHUN 2020

GOTONG-ROYONG PERTAMA JMG SABAH BAGI TAHUN 2020

KOTA KINABALU, SABAH (05 MAC 2020): KHAMIS, Warga Jabatan Mineral dan Geosains Malaysia Sabah (JMG Sabah) telah mengadakan gotong-royong yang pertama bagi tahun 2020.

Tujuan gotong-royong ini adalah bagi mengeratkan lagi tali silaturrahim sesama warga JMG Sabah selain memupuk semangat kerjasama dan berpasukan. Antara lokasi yang dibuat pembersihan adalah di kawasan di mana terdapat tumbuh-tumbuhan seperti rumput yang panjang perlu di tebas. Membersihkan semua longkang kecil di sekitar pejabat, menyapu sampah daun-daun kering. Selain itu juga, beberapa kakitangan membersihkan kawasan dalam pejabat.

Semua pegawai atasan juga turut serta dalam gotong royong pada kali ini. Sokongan padu daripada mereka juga amat diperlukan.

Sumber maklumat dan foto : Dr. Morius, En. Abdul Arif, En. Arthur Leo

{gallery}BLOG_JMG_SABAH_2020/GOTONG_ROYONG_PERTAMA_2020{/gallery}

Written by : Suriani Ramlee