Lawatan PLAN Malaysia ke Geotapak Warisan Geologi Pasoh

Lawatan PLAN Malaysia ke Geotapak Warisan Geologi Pasoh

PASOH, 12 Ogos 2020  - Satu program lawatan ke kawasan Geotapak Warisan Geologi Pasoh oleh PLAN Malaysia Negeri Sembilan telah diadakan pada hari ini di Pasoh Negeri Sembilan. Seramai 30 orang kakitangan dari jabatan tersebut telah mengikuti lawatan ini dengan diketuai oleh Puan Lily Hamaddah binti Ramlee (Ketua Penolong Pengarah, PLAN Malaysia Negeri Sembilan). Turut hadir ke program ini adalah En Yus Mazni bin Ahmad Yusuf (Penyelaras DUN Pertang).

 
Baca selanjutnya

SELAMAT MENYAMBUT HARI KEBANGSAAN YANG KE-63

SELAMAT MENYAMBUT HARI KEBANGSAAN YANG KE-63

Pengarah dan warga Jabatan Mineral dan Geosains Malaysia Negeri Johor mengucapkan Selamat Menyambut Hari Kebangsaan yang ke-63 kepada semua warga JMG Malaysia dan pelanggan jabatan. Marilah kita semua mengucapkan kensyukuran di atas nikmat kebebasan dan kemerdekaan yang telah kita kecapi selama ini serta berganding bahu menyemarakkan ikatan perpaduan sesama kita.

SALAM MAAL HIJRAH 1442H

SALAM MAAL HIJRAH 1442H

Pengarah dan warga Jabatan Mineral dan Geosains Malaysia Negeri Johor mengucapkan selamat menyambut Maal Hijrah 1442H kepada semua warga JMG Malaysia dan pelanggan jabatan. Semoga tahun hijrah yang baharu ini dapat membawa sinar kejayaan yang lebih baik kepada seluruh umat Islam berbanding tahun sebelum ini disamping memasang azam dan iltizam untuk berusaha dengan lebih kuat di tahun baharu ini.