MESYUARAT UNIT PENGURUSAN MAKLUMAT BIL. 3/2019

MESYUARAT UNIT PENGURUSAN MAKLUMAT BIL. 3/2019

LABUAN (18 - 19 September 2019) :  Beberapa ajk dari pelbagai mesyuarat iaitu Mesyuarat MBJ, Keutuhan Pengurusan, Kewangan & Akaun, Pengurusan dan Mesyuarat Unit Makmal serta Unit Pengurusan Maklumat turut bersama-sama berkampung mengadakan mesyuarat masing-masing bertempat di Hotel Lazenda, Wilayah Persekutuan Labuan.  Hasil dari mesyuarat yang dijalankan dari Unit Pengurusan Maklumat sendiri, beberapa perkara telah dibincangkan melalui Laporan Kemajuan dan Perancangan seperti Pengurusan Data, Perolehan Aset ICT, GIS, Perpustakaan, Latihan Industri dan Hal-hal lain daripada setiap kakitangan UPM.  Mesyuarat ini telah berjalan dengan lancar dan jayanya.  Disamping itu, kesemua rombongan ajk mesyuarat yang terlibat turut diberi kesempatan membuat lawatan ke Projek Hidrologi, Kawasan Arang Batu dan Kawasan Geowarisan.  Mesyuarat seumpama ini dicadangkan agar diteruskan sekali sekala bagi pendedahan ilmu kepada kakitangan JMG Sabah khususnya mereka yang jarang bekerja di luar pejabat.

MAJLIS PERHIMPUNAN BULANAN BIL 9/2019 DAN MAJLIS PERPISAHAN PEGAWAI DAN KAKITANGAN JMG JOHOR

MAJLIS PERHIMPUNAN BULANAN BIL 9/2019 DAN MAJLIS PERPISAHAN PEGAWAI DAN KAKITANGAN JMG JOHOR

Johor Bahru, 22 September 2019 – Majlis Perhimpunan Bulanan Bil 9/2019 Jabatan Mineral dan Geosains Malaysia Negeri Johor telah diadakan di Bilik Mesyuarat Kuarza, Tingkat 9, Menara TH, Johor Bahru.

Majlis Perhimpunan Bulanan JMG Johor telah dipengerusikan oleh Pn. Arda Anasha bt. Jamil, diikuti dengan bacaan doa oleh En. Nazal Rizal b. Abd Wahid dan pembaca ikrar oleh Pn. Nurina bt. Jusoh. Selepas itu, Timbalan Pengarah JMG Johor En. Noorazhar b. Ngatimin telah menyampaikan perutusannya dan mengucapkan terima kasih kepada semua warga JMG Johor yang hadir dalam Perhimpunan Bulanan kali ini.

Baca selanjutnya

MAJLIS PERHIMPUNAN BULANAN JMG JOHOR BIL 8/2019

MAJLIS PERHIMPUNAN BULANAN JMG JOHOR BIL 8/2019

Johor Bahru, 29 Ogos 2019 – Majlis Perhimpunan Bulanan Bil 8/2019 Jabatan Mineral dan Geosains Malaysia Negeri Johor telah diadakan di Bilik Mesyuarat Kuarza, Tingkat 9, Menara TH, Johor Bahru.

Majlis Perhimpunan Bulanan JMG Johor kali ini sungguh unik sekali kerana ia diuruskan oleh kesemua pelajar-pelajar latihan industri. Majlis dipengerusikan oleh Cik. Norismaamira bt. Ismail, diikuti dengan bacaan doa oleh En. Muhammad Daniel Aqil b. M.Khasnun dan pembaca ikrar oleh Pn. Siti Harimah bt. Supat. Selepas itu, Timbalan Pengarah JMG Johor En. Noorazhar b. Ngatimin telah menyampaikan perutusannya dan mengucapkan terima kasih kepada semua warga JMG Johor yang hadir dalam Perhimpunan Bulanan kali ini.

Baca selanjutnya