Program “Care for All” di PPM

Program “Care for All” di PPM
Dua (2) siri program “Care for All” telah diadakan di Pusat Penyelidikan Mineral, Jabatan Mineral dan Geosains Malaysia pada 15 Ogos dan 29 Disember 2014. Program tersebut telah dihadiri oleh 60 orang Kakitangan Sokongan 1 dan 2. Program yang dilaksanakan ini adalah merangkumi sesi ceramah dan perbincangan kelompok antara peserta-peserta dengan Rakan AKRAB Jabatan Mineral dan Geosains Malaysia.
Baca selanjutnya

Majlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri JMG NSM

6 Ogos 2015, Majlis sambutan hari raya aidilfitri Jabatan Mineral dan Geosains Malaysia Negeri Sembilan dan Melaka telah diadakan dengan suasana meriah dan bermaaf maafan.

Majlis tersebut dirasmikan oleh tuan pengarah JMG NSM iaitu En.Zulkipli Bin Che Kasim dan telah dihadiri oleh para tetamu dari JMG Ibu Pejabat dan JMG selangor , kakitangan yang telah berkhidmat di JMG NSM serta sekitarnya.

Tujuan sambutan raya aidilfitri diadakan untuk kita bermaaf maafan antara satu sama lain, mengeratkan lagi silatulrahim antara kakitangan dan sentiasa mewujudkan suasana bermaufakat sesama ummah. Warga JMG NSM mengucapkan selamat hari raya aidilfitri 1436H kepada semua warga JMG seluruh Malaysia dan terima kasih warga JMG NSM atas kerjasama yang diberikan dalam melaksanakan program ini.

Baca selanjutnya